- custom video's

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Diensten
 

BDSM/SPANKING

Er zijn zoveel opties in spanking en bdsm dat het onmogelijk is om deze allemaal op te noemen. Dit betekent echter niet dat we enkel binnen onze gelimiteerde opties werken. Als u een vorm van spanking of bdsm in gedachten heeft dan zullen wij voor u nagaan of dit binnen de mogelijkheden beoort. We geloven echter in het aanbieden van kwaliteit boven kwantiteit. Een te uitgebreid aanbod dat we niet kunnen vervullen zou het doel van deze site overschrijden.

Op de pagina van de modellen kan u zien of deze modellen al dan niet aan spanking of bdsm doen. Indien er geen enkele fetish, bdsm-actie of vorm van spanking is aangeboden door het model, kan u ervan uitgaan dat het model enkel werkt in de xxx sector.

Om u een voorbeeld te geven van de mogelijkheden is hier een korte lijst van spanking en bdsm scenario's:

Spanking :  Over the knee (over de knie), Bastinado (caning van de voeten), Caning, Slipper (pantoffel), Haarborstel spanking, Spanken tot huilens toe, Spanken op de handpalmen, Tawse

BDSM :  Ballgag, Blinddoek, Touw bondage (solo of met twee personen)*, Kruipen, Face slapping (met vlakke hand op de wang), FinanciĆ«le Dominantie, Flogging, Bullwhip**, Hand over de mond, Tape bondage (solo of door tweede persoon)

Natuurlijk is een overlapping van meerdere handelingen mogelijk indien dit wordt aangeboden door het model. Indien u een film wenst waarin beide activiteiten aanwezig zijn, mail ons dan en we zullen voor u een afzonderlijke offerte opstellen. Uiteraard bent u tot niets gebonden wanneer u deze offerte ontvangt.

Opmerkingen inzake bondage en bullwhipping


* Aangezien geen van onze meiden over het vereiste talent beschikken om ingewikkelde bondages aan te leggen is dit aanbod beperkt tot eenvoudige bondages.
** De Bullwhip wordt enkel gebruikt door Kelly. Zij beschikt over haar eigen bullwhip. Daarnaast is zij ook bevriend met een ervaren bullwhip maker. U kan dus zelfs vragen om een eigen bullwhip te bestellen die dan gebruikt wordt in de door u aangevraagde film.

 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu