Het team - custom video's

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het team

About us
 

Het Team

Mike J

Mike is de designer en mede-oprichter van www.real-life-spankings.com, www.spanked-in-uniform.com en nam recent de website www.bars-and-strips.com over. Deze spankingsites werden heel populair op het net en bezorgden hem de vereiste ervaring voor en achter de camera.

Vanaf de start lag de focus van Mike op het verbeteren van zichzelf inzake video-projecten. Dit heeft ertoe geleid dat hij nu over de vereiste expertise beschikt om uw fantasieën op het scherm tot leven te brengen en de films te editen naar uw wensen. Wanneer u eens goed kijkt naar www.spanked-in-uniform.com zal u bijvoorbeeld zien dat hij ook beschikt over een greenscreen.

Mike is een perfectionist en zal niet stoppen vooraleer de film aan zijn eigen hoge standaarden beantwoordt. De uren die hij spendeert aan het editen na de shoots resulteren in een film van hoge kwaliteit, aangepast aan de wensen van zijn klanten of de members van zijn websites.

Alle vernoemde ervaring in het +18 filmmilieu inspirereerde Mike om een nieuwe website op te starten. Een website die voldeed aan de specifieke wensen van de klanten. Hij kreeg reeds eerder de vraag van members om een op maat gefilmde film te produceren waarna hij besloot om een stap verder te gaan en het te beschouwen als een geheel nieuw project.  In dit project kan men eigen fantasiën op het scherm tot leven laten komen, speciaal voor privégebruik.

Met bijna 14 jaar ervaring in deze business zal hij niet stoppen vooraleer uw wensen vervuld zijn en u thuis kan genieten van uw fantasie die werkelijkheid geworden is.


 
 

Kelly

Kelly is de designer van deze website en mede-oprichter van de reeds vernoemde websites. Ze is bijna 10 jaar gelukkig getrouwd met Mike en zag haar man steeds verder groeien in de business. Doordat ze geen persoon is om niets te doen besloot ze om haar camera expertise en expertise in webdesign te vergroten. Door de jarenlange samenwerking met haar man is ze net zo punctueel en professioneel als Mike wanneer het aankomt op de productie van een film.

Sinds het begin waren Kelly's pijlen meer gericht op de administratieve en sociale zijde van de productie. Ze is hoofdverantwoordelijke voor de administratie, belastingen, opvolging en recrutering van modellen en de algemene ondersteuning van het team.

Ook al is Kelly zeker haar gewicht in goud waard achter de camera, ze is ook een intelligente dame die meer wou dan dat. Om deze reden besloot ze een rechtenstudie aan te vangen, welke ze binnenkort zal beëindigen.

Kelly is dominanter van karakter en je kan haar ook voor de camera zien als Meesteres. Als je haar slaaf wil zijn in je eigen film, contacteer haar en ze zal kijken wat ze voor je kan doen. Ook een privésessie is mogelijk, mits betaling van een voorschot.

 
 

Mike V

Mike is de beste vriend van Mike J en was reeds bij aanvang een deel van het team.
Zijn talent ligt bij het gebruik van de camera en maken van foto's. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu