Waarom voor ons kiezen? - custom video's

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Waarom voor ons kiezen?

Diensten
 

Waarom zou u voor ons kiezen ?

Iedereen weet dat er een overvloed aan home-video's online te vinden zijn. Heel veel modellen posten hun filmpjes voor een prijsje op verscheidene websites. Het probleem in deze manier van werken ligt bij het gebrek aan kwaliteit. In ongeveer 99% van de gevallen maken, editen en posten de modellen hun films namelijk zelf. De website treedt enkel op als een tussenpersoon waarbij ze voor een percentage het "recht" krijgen hun film daar te verkopen. Hoewel sommige modellen beschikken over het juiste materiaal om een film van hoge kwaliteit te produceren, is dit heel vaak niet het geval. Het resultaat hiervan is dat modellen op zulke websites vaak films maken met een webcam, gsm, tablet ... allemaal instrumenten die resulteren in een lage videokwaliteit. Men heeft hierdoor een website waarbij de kwaliteit van films varieert van normaal tot ronduit miserabel.

Wij verschillen erin dat we alle films zelf opnemen en bewerken. We bieden enkel films van hoge kwaliteit aan en beschikken ook over het juiste materiaal. Zo hebben we high def videocamera's, een 24 MP camera, een eigen filmstudio en uiteraard ook nog bijna 14 jaar ervaring in deze branche. U bent dus gegarandeerd van een hoge kwaliteit wanneer we uw fantasie op het scherm tot leven brengen.

We werken ook met vaste prijzen in tegenstelling tot vele andere sites. Er zijn slechts een heel beperkt aantal zaken waarvoor een meerprijs wordt gevraagd. De reden hiertoe is simpelweg omdat niet alle modellen dit willen aanbieden, er bijkomende gezondheidsvoorzorgen moeten worden genomen of er een groter incassatievermogen van het model wordt gevraagd.

Dit is een uitzondering op de regel. De enige zaken waarbij een meerprijs wordt gevraagd zijn caning (hogere incassatie), POV cum in mouth (gezondheidsredenen) en anale zaken (beperkt aanbod). Alles wat verder is opgesomd in de lijst van het model kan worden uitgevoerd. Indien u bijvoorbeeld een film wenst waarbij het model onderdanig is, kan u uit een assortiment van zaken kiezen die samen 1 film vormen. Er wordt niet per extra handeling een aparte prijs aangerekend wat bij andere sites wel het geval is. U kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een film waarbij het model kruipt, geblinddoekt wordt, faceslapping ondergaat ... zolang dit in haar lijst staat van de zaken die ze doet. Elk model duidt op haar pagina aan wat ze wel of niet doet. Bij de winkel kan u dan in de mailoptie aanduiden wat u in de film wenst te zien.

Ons aanbod is gegroepeerd in verschillende categorie├źn. Het is echter mogelijk dat wat u verfilmd wil zien niet is opgesomd.

Dit is zeker het geval wat fetishes betreft. Het aantal fetishes is zo groot dat we onmogelijk elke fetish konden opsommen. Dit betekent echter niet dat deze verfilmingen per definitie zijn uitgesloten. U kan altijd contact met ons opnemen zodat wij kunnen nagaan of we toch niet aan uw fantasie kunnen voldoen. Probeer hierin zo specifiek mogelijk te zijn. Indien u een bepaald model in gedachten heeft, vergeet dit dan niet te vermelden zodat we bij het model navraag kunnen doen.

Daarnaast kan het ook zijn dat we niet beschikken over de outfit die u in gedachten hebt. De uniformen die we aanbieden worden u gratis aangeboden voor het uitspelen van uw fantasie├źn. Indien u daarentegen het model in een andere outfit wenst te zien, staat het u uiteraard vrij om dit naar ons op te sturen. Wij zullen u dan de nodige maten van het model doorsturen. Ook daarin verschillen we dus met andere websites aangezien we reeds over een scala van uniformen beschikken en u niet automatisch verplicht bent om bij te betalen voor bepaalde outfits.

Heeft u speciale wensen zoals een rollenspel met script? Geen probleem! Indien we u kunnen bieden wat u wenst, zullen we het uitvoeren. Indien niet, stellen we u hiervan op de hoogte. Hiervoor wordt ook geen meerprijs aangerekend.

Indien u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu