Werking en reservering - custom video's

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werking en reservering

Private sessies
 

PRIVATE SESSIES : WERKING EN RESERVERING

Gezien het persoonlijk karakter van een one-to-one sessie is het niet mogelijk om een "pakket" aan te bieden. Om die reden vragen we je om in eerste instantie een sublijst in te vullen.

Op basis van deze lijst kan gekeken worden of de Meesteressen die momenteel ter beschikking zijn je kunnen helpen. Indien dit het geval is zal het antwoord naar je worden toegezonden. Na betaling van een voorschot wordt dan een datum gepland.

De sublijst is
hier te downloaden.

Elke sessie duurt standaard een uur. Momenteel beschikken wij (nog) niet over een eigen bdsm-studio. De sessie kan dan ook enkel in een door u geboekte ruimte. De Meesteressen komen niet aan huis. De ruimte dient door de klant zelf te worden gereserveerd en afgerekend voor er een sessie kan plaats vinden. De verplaatsingskosten worden door de Meesteressen gedragen indien de ruimte maximum 20 kilometer van Roosendaal is gelegen.

U kan ervoor kiezen om de kosten van een sessie meteen in het geheel af te rekenen of de dag zelf.

Opgelet : Wij verspillen geen tijd aan eindeloos heen- en weer mailen. Indien de Meesteres u een sessie kan aanbieden, gebaseerd op de sublijst, zal u dit worden meegedeeld. Hierna wordt van u een betaling verwacht vooraleer er verder contact mogelijk is, wat enkel real zal zijn.

RESERVATIE MET CARMEN ? KLIK HIER
RESERVATIE MET KELLY? KLIK HIER 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu